Ge mig nåt som tar mig någonstans

Jobbar förfullt på projektet, inspirationen kommer i vågor. Har snart gjort klar ännu en bild, känns bra. Borde egentligen lämna in alla mina bilder idag eftersom det inte är säkert att vi kommer ha internet nere på Teneriffa men jag hoppas nog på det och väntar med att lämna in bilderna tills jag är helt nöjd. 
Här är ett smakprov.
asda

The poison

Bjuder på lite mysigt solsken.

Mentalt har du lämnat mig för länge sedan.

and all these bad dreams

Påminnelse: klacka om dom skorna så jag kan börja använda dem igen!

Life is life

Har bokat upp mig ganska rejält nu innan jag ger mig av på praktik i maj. Det är mycket som ska hinnas med innan den spanienresan.
Började idag med mitt fotoprojekt som vi ska arbeta med fram till studenten. För att klarlägga vissa saker så är det här en helt vanlig, ganska amatörmässig, kurs vi läser i skolan under ämnet estetisk verksamhet, jag går fortfarande "bara" djurhållning i park och utan inriktning på foto. Ja, jag är självlärd. 
Då var det sagt, vidare till viktigare saker.

Mitt fotoprojekt har huvudtemat Fantasy (måste nog jobba lite på titeln för att få det lite mer intressant), det jag ska göra är alltså att manipulera bilder, hah. 
När vi håller på med det här projektet kommer vi också skriva någon slags dagbok, så då tänker jag utnyttja den här bloggen för att få ner mina tankar osv. eftersom det ändå inte är speciellt många som läser. Skitbra.
Hejdå